Bezig met laden...
podia
onderdelen

Trapboom

Trapboom

De trapboom is de ideale oplossing voor trappentorens en om een hoogteverschil van 2m te overbruggen. De trapboom vorm een erg stabiele trapoplossing met dubbele leuning en treden die voor veel grip zorgen. Gecombineerd met treden van maar liefst 90 cm breed zorgt de trapboom voor een snelle doorstroom. De trapboom leent zich daarom perfect voor noodtrappen om zo een veilige vluchtroute te creëren!

De trapboom is gemakkelijk in te bouwen in een Layher constructie, waarbij het mogelijk blijft aan beide kanten een vloerniveau te plaatsen. Het is ook mogelijk de trappen boven elkaar te plaatsen waardoor trappentorens compact gebouwd kunnen worden. Omdat de trapboom en leuningen zowel boven als onder aan de constructie verbonden worden, versterkt de trap de gehele constructie.

De treden in de trapboom hebben een breedte van maar liefst 90 cm, waardoor de trappen een goede doorstroom hebben en ook aan de veiligheid is extra gedacht! De treden zelf hebben veel grip door de ronde perforatie wat er tevens voor zorgt dat vuil en vloeistoffen afgevoerd worden.

Bij hoogteverschillen groter dan 2m kunnen de trapbomen ideaal gecombineerd worden met schaartrappen. De trapbomen zijn in veelvoud naast elkaar te monteren, waarbij er elke meter dubbele leuningen worden bevestigd, om zo grote stromen aan mensen op een veilig manier gebruikt te kunnen laten maken van de trappen.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.