Bezig met laden...
podia
onderdelen

Vrijstaande Trap

Vrijstaande Trap

De vrijstaande trap is een robuuste trapoplossing voor o.a. podia van 80-100 cm vloerhoogte. De trap is vrijstaand en heeft een enkele leuning aan beide kanten. Omdat deze trap vrijstaand is, hoeft deze niet aan een Layher constructie gehang worden, maar kan ook fungeren als losse trap voor bijv. een podium in een schouwburg.

De vrijstaande trap kan vrij geplaatst en verzet worden, wat het gebruik van deze trap flexibel maakt. Het kan zijn dat een podium tijdelijk een trap op een bepaalde positie nodig heeft, maar daarna snel weg moeten kunnen worden gehaald, maar ook dat er sprake is van een decor of banner aan het podium, waardoor er geen vast trap geplaats kan worden. Hiervoor is de vrijstaande trap ideaal!

Maar de toepassingen blijven daar niet bij, want de trap kan ook een ideale opstap vormen voor andere objecten zoals een vast podium in een theater of om platte kar te beklimmen voor een kampioensfeest. De leuningen zorgen ervoor dat de trap veilig te betreden is en de treden van traanplaat verzorgen veel grip. De algehele robuuste uitvoering van de trap zorgt ervoor dat deze mobile trap een solide opstap vormt voor vele doeleinden!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.