Bezig met laden...
podia
onderdelen

Afrokdoek

Afrokdoek

Afrokdoek is een afwerkproduct en wordt gebruikt om de doorkijk onder een podiumconstructie te blokkeren. Het flanel heeft het hoge brandveiligheidsklasse M2 en is in vele kleuren beschikbaar. Het afrokdoek wordt opgehangen aan de podiumvloer waardoor er een mooi afgewerkt en chic geheel ontstaat!

Afrokdoek is beschikbaar in verschillende breedtes waardoor het vrijwel voor elk podium van toepassingen is. Van een vloerhoogte van 30 cm tot maar liefst 3,1m! Het doek wordt strak opgehangen en trappen zijn geen beperking. Het flanel dat gebruikt wordt is erg brandwerend en heeft de brandveiligheidsklasse van M2 (volgens NF P92 503) en B1 (volgens DIN 4102). Door een podium af te rokken wordt het zicht onder het podium ontnomen en gaat de aandacht volledig naar de act op het podium.

Het materiaal is in vele kleuren beschikbaar, wordt ook veelvoudig gebruikt in de decorwereld. Hierdoor is het mogelijk het podium af te rokken met het zelfde materiaal als de rest van de deco waardoor er een strak, uniform geheel ontstaat. Een mooi af gerokt podium is een upgrade voor elk podium!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.