Bezig met laden...
podia
onderdelen

Legioblock

Legioblock

Het legioblock is een betonblok van 1200 kg. op een stalen slof. Het legioblock kan gebruikt worden als ballast in een Layher constructie, of als verankering van een tent zoals carretent, pagodetent of een aluhal wanneer het niet mogelijk is deze aan de grond te verankeren met pennen.

Een legioblock incl. slof heeft compacte afmetingen (≈ 80 x 80 x 100 cm) en kan gemakkelijk verplaatst worden met een heftruck. Door het compacte formaat kan een Legioblock gemakkelijk geplaatst worden in een Layher constructie met een vakverdeling van 1.036 m en kunnen per meterslag boven elkaar geplaatst worden. Het compacte formaat zorgt er ook voor dat het blok niet storend in de weg staat bij het verankeren van een tent.

Het alternatief voor het Legioblock is de stelconplaat, welke een gelijk gewicht heeft, maar het formaat van ≈ 200 x 200 x 30 cm. Deze zijn geschikt voor een Layher Allround vakverdeling van 2.072m en kunnen per halve meter ingebouwd worden.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.