podia
onderdelen

Staanders vast voetstuk

Staanders met vast voetstuk

Deze bijzondere staanders hebben een extra rozet op de hoogte waar normaal de rozet van het voetstuk zit. Bij deze staanders is het dus niet nodig een voetstuk te gebruiken, want die zit eraan vast. Hierdoor is deze gemakkelijk voor overspanningen, maar ook als leuning staander wanneer de vloer in de grondslag geplaatst wordt. Door deze staander ook met pen uit te voeren, is het mogelijk om gelijk door te bouwen.

Door de toevoeging van het voetstuk aan de staander ontstaat er een moment-vaste verbinding tussen deze 2 componenten. Hierdoor is de leuning een stuk stabieler en hoeft het voetstuk niet ondersteund te worden bij een uitbouw/overspanning. Door de vaste verbinding is het met deze staander ook mogelijk ballast in de grondslag te leggen aangezien deze nu verbonden is met de staander. Door de staander met pen uit te voeren is het mogelijk om na deze staander verder te bouwen met het Layher Allround systeem.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.