Bezig met laden...
podia
onderdelen

Wielspindel

Wielspindel

De wielspindel is een spindel met daaronder een kunststof zwenkwiel. De wielspindel is ideaal wanneer de load in en load out snel moet plaats vinden. Het podium is dan bijvoorbeeld te verrijden waardoor er direct ruimte is de techniek in het plafond te laten zakken, of het podium kan buiten afgebroken worden.

Door het hoge draagvermogen van maar liefst 700 kg zijn er vele toepassingen mogelijk. Denk hierbij bijv. aan een decorwand op wielen of een zelfs het gehele podium. Zo is het mogelijk om tijdens de pauze volledig van speelveld te veranderen, of na een optreden snel de zaal vrij te maken door de Layher constructie te verrijden.

Elke wielspindel heeft een afzonderlijke rem, waardoor na het verrijden vast gezet kan worden door elk wiel op de rem te zetten. Wanneer het nodig is het podium te verplaatsen is het een kwestie van de rem eraf en is het podium vrij te bewegen.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.