Bezig met laden...
tenten
klein/special

3 x 5 m barbecuetent

Barbecuetent van 3 X 5 m voorzien van afzuiging

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

Deze carrétent is uniek en enigs in zijn soort. Het is de ideale barbecuetent of keukentent. Door de electromotor die boven in de tent gemonteerd wordt en de afzuigslang is het mogelijk om bijvoorbeeld binnen in uw bedrijfspand te barbecueën in de tent, zonder de nadelige gevolgen van de rook- en geurvorming. Rook wordt via de slang naar buiten afgevoerd. Met zijn blauwe uiterlijk is het een mooie tent, waarbij zowel het blauwe dak als de zijkanten gedeeltelijk lichtdoorlatend zijn. Hierdoor is dit een speciale en PRAKTISCHE tent op elk evenement.

Deze tent is 3 m breed en 5 m lang en volledig in blauw uitgevoerd. De zijkanten van de tent zijn gedeeltelijk voorzien van gaasdoek, waardoor deze tent ideaal inzetbaar is als bijvoorbeeld keukentent. Dit omdat vanwege de gaas-zijkanten de warme dampen makkelijk weg kunnen. Daarnaast kunnen, door middel van de afzuiging die in de tent gemonteerd is, alle vervelende dampen weggenomen worden.

De zijkanten zijn ook voorzien van ritsen waardoor het mogelijk is gedeeltes van de zijkanten te open. Met een zijkanthoogte van 2.28 m en een nokhoogte van 4.41 m zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. De tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen. Deze tent is uniek en als enige in zijn soort leverbaar.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

BARBECUE
100%
KEUKEN
90%
CATERING
70%
UNIEK
100%
  • breedte: 3 m
  • lengte: 5 m
  • zijkanthoogte: 2.28 m
  • nokhoogte: 4.25 m
  • afzuiging in nok tent
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.

ook interessant

tent-opties