Bezig met laden...
tenten
klein/special

3 x 5 m carrétent

Een 3 X 5 m witte carrétent

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

Deze witte carrétent is een bijzondere tent en kan geplaatst worden op plekken waar andere tenten niet kunnen staan. Door zijn unieke maatvoering geeft hij veel extra mogelijkheden. Ook deze tent kan op veel verschillende manieren in worden gezet zoals bijvoorbeeld beurstent, cateringtent, bartent en ga zo maar door. Met zijn volledig strakke, witte uiterlijk is het een prachtige tent, waarbij het witte dak volledig verduisterd is.

Deze tent is 3 m breed en 5 m lang. Door zijn unieke maat kan het de perfecte sfeervolle aanvulling zijn op uw event. Met een zijkanthoogte van 2.28 m en een nokhoogte van 4.25 m. zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Zowel van binnen als van buiten is de tent volledig wit. De tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen.

Door de unieke goten die bij de tenten leverbaar zijn is het mogelijk de tenten te koppelen aan andere tenten of aan gebouwen zodat bij slecht weer het water niet tussen de tenten naar binnen komt. Dit, zodat u de tent minder snel hoeft te ontruimen en u uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door kunt laten gaan. Daarnaast zijn in dezelfde kleurstelling ook diverse alu-hallen leverbaar, waardoor u een prachtig geheel krijgt. Deze tent is enige is zijn soort.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
80%
CATERING
75%
DUISTER
100%
UNIEK
100%
  • breedte: 5 m
  • lengte: 3 m
  • zijkanthoogte: 2.28 m
  • nokhoogte: 4.25 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.