Bezig met laden...
tenten
klein/special

5 m carrétent

Een 5 X 5 m carrétent groen

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

Deze carrétent is uniek en enigs in zijn soort. Het is de ideale tent als Front Of House, keukentent, speciale overkapping en ga zo maar door. Met zijn prachtige, groene uiterlijk is het een mooie gekleurde tent, waarvan zowel het groene dak als de zijkanten gedeeltelijk lichtdoorlatend zijn. Hierdoor is dit een speciale en PRAKTISCHE tent op elk evenement.

Deze tent is 5 m breed en 5 m lang en volledig in groen uitgevoerd. De zijkanten van de tent zijn gedeeltelijk voorzien van gaasdoek waardoor deze tent ideaal inzetbaar is als bijvoorbeeld keukentent. Dit omdat door de gaaszijkanten de warme dampen makkelijk weg kunnen. De zijkanten zijn ook voorzien van ritsen, waardoor het mogelijk is gedeeltes van een zijkant te open. Met een zijkanthoogte van 2.28 m en een nokhoogte van 4.41 m zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig.

De tent is lichtdoorlatend, waardoor ook overdag activiteiten kunnen plaats vinden, zonder extra kosten voor verlichting te moeten maken. De tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen. Deze tent is uniek en als enige in zijn soort leverbaar.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
80%
FOH
75%
KEUKEN
100%
PRAKTISCH
100%
  • breedte: 5 m
  • lengte: 5 m
  • zijkanthoogte: 2.28 m
  • nokhoogte: 4.41 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.

ook interessant

tent-opties