Bezig met laden...
tenten
klein/special

5 m pagodetent

Een 5X5 m pagodetent huren in blauw-geel

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

Deze pagodetent huren houdt in dat u een uniek product huurt, enigst in zijn soort. Het is een prima punttent om te gebruiken m.b.t. een mini-area en mini-circus of als sprekerstent en speciale overkapping etc. Met zijn blauw-geel gestreepte uiterlijk is het een fraaie vrolijk gekleurde tent, waarbij het blauw-gele dak licht doorlatend is. Hierdoor geeft deze tent een gezellige dagsfeer op vele evenementen.

De punttent is 5 m breed en 5 m lang met een zijkanthoogte van 3 m en een nokhoogte van 6.5 m, een aparte verschijning in de goede betekenis van het woord. Van binnen en van buiten is de punttent blauw-geel gestreept. Ook de zijkanten zijn blauw-geel gestreept en lichtdoorlatend, waardoor ook overdag activiteiten kunnen plaats vinden zonder extra kosten voor verlichting te moeten maken.

De puntige tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer, geleverd en gelegd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen. Er is maar één 5x5 Pagodetent blauw-geel leverbaar. Omdat er echter veel meer tenten in dezelfde kleurstelling leverbaar zijn, past hij wel in een prachtig geheel.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
100%
CIRCUS
75%
DUISTER
70%
UNIEK
100%
  • breedte: 5 m
  • lengte: 5 m
  • zijkanthoogte: 3 m
  • nokhoogte: 6.5 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.