Bezig met laden...
tenten
groot/klein/special

wart-cover

Wart-cover: opvallende overkapping!

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

De Wart-cover is een bijzondere overkapping van 100 m². Door zijn bijzondere vorm en kleur valt deze buitengewoon op. Ook de functionaliteit van de Wart-cover is eindeloos. Naast een functie als tent of beursstand kan de cover ook worden ingezet als podium- of intieme area-overkapping. Iedereen die deze overkapping voor de eerste keer ziet, is onder de indruk. De Wart-cover wordt in de volksmond ook vaak wel de WRAT genoemd. Hij lijkt er ook wel een beetje op!

De Wart heeft een afmeting van 10 x 10 m en is voorzien van een extra luifel aan de voorzijde, die regeninslag zoveel mogelijk voorkomt. Van buiten is hij volledig rood, aan de binnenzijde is de cover blauw en wit. Door zijn unieke design valt hij zoals gezegd echt op, maar is deze overkapping ook multifunctioneel inzetbaar; als DJ-booth, podium voor artiesten enzovoort. De Wart-cover is volledig doorgerekend en leverbaar met bouwboek!

Deze overkapping is in combinatie met ons podiummateriaal op bijna elke gewenste plek te plaatsen. Boven op metrostations, op het water, op zee en op het strand zijn maar enkele mogelijkheden. We hebben het nog niet geprobeerd, maar we denken dat wij hem ook wel op het ongelijke kraterige maanoppervlak zouden kunnen plaatsen. Dit geeft wel aan hoe oneindig de mogelijkheden zijn!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

TENT
80%
COVER
75%
PODIUM
100%
UNIEK
100%
  • breedte: 9 m
  • lengte: 10 m
  • zijkanthoogte: 2.47 m
  • nokhoogte: 4.72 m
  • rigging:* 1200 kg
  • (* verdeelt over de gehele constructie)
  • entree-tenten
  • rode bijtenten

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.