tenten
info

Feesttent huren

Feesttenten huren?

U wilt graag een feesttent huren? Ook dan bent u bij Van Ham Tenten & Podia aan het juiste adres! Wij hebben vele feesttenten in ons assortiment. Diverse breedtematen en variabel in lengte tot wel 120 meter. Zowel feesttenten die daglicht doorlaten als tenten met lichtwerend zeildoek, vindt u bij de #1 tentenbouwen van Nederland! Laat uw feestje niet in het water vallen en ga voor een feesttent van Van Ham!

Wij hebben meer dan 35 jaar aan ervaring in het verhuren van feesttenten en deze zijn dan ook kwalitatief en veiligheidstechnisch helemaal in orde, volgens de laatste normeringen. Tevens zijn tentboeken verkrijgbaar. Het is mogelijk om pushbar-nooddeuren te installeren zodat er met een nog veiliger gevoel kan worden gefeest. Bijtenten voor bar en entree zijn bij ons uiteraard ook verkrijgbaar.

Feesttenten: snel geplaatst

Onze ervaren en deskundige bouwploeg bouwt de feesttenten snel en veilig op en af. Desgewenst kunt u vrijwilligers inzetten om te assisteren. Vraag vrijblijvend om een offerte.

feesttent huren +

Feesttenten huren

overzicht

Hierbij een link naar ons overzicht met feesttenten, covers en specials die wij verhuren. Komt u er niet uit? Wij beantwoorden uw vragen graag.

bekijk tenten-overzicht
tentenverhuur muziek evenementen +
feesttenten huren +
tentenverhuur circustent +
tentenverhuur dansen optreden +
tentenverhuur festivals +
tentenverhuur rock optreden +
Van Ham Productieondersteuning
vragen?

we staan voor u klaar

Weet u (na het bekijken van ons verhuur-aanbod) niet goed welke feesttent het meest geschikt is m.b.t. uw festival of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u met plezier van meer informatie contacteer ons