Bezig met laden...
tenten
info

Tentenverhuur

Tent huren?

Onze tentenverhuur biedt u tal van interessante tent-opties aan. Spantenten, feesttenten, hallen en speciale structuren in alle mogelijke maten, tot grote oppervlakten en hoeveelheden t.b.v. festivals, evenementen en opslag.

Dankzij ruim 35 jaar ervaring in tentenverhuur dragen onze tenten het stempel van kwaliteit en veiligheid volgens de laatste normen en zijn er volop bouwboeken aanwezig...u kunt uw tent dus verantwoord huren en dat scheelt heel wat zorgen! In veel tenten die we verhuren, is het mogelijk om pushbar-nooddeuren te plaatsen. Tentenverhuur met een hoofdletter.

Tentenverhuur: snel geplaatst

Wij beschikken over een zeer ervaren bouwploeg die onze tenten snel en veilig neerzetten. Desgewenst kunt u uw eigen ploeg tentenbouwers inzetten om ons te assisteren. Vraag naar de mogelijkheden.

tentenverhuur festivaltent +

Tentenverhuur

overzicht

Hierbij een link naar ons overzicht met tenten, covers en specials die wij verhuren. Komt u er niet uit? Wij beantwoorden uw vragen graag.

bekijk tenten-overzicht
tentenverhuur muziek evenementen +
tentenverhuur outdoor evenement +
tentenverhuur circustent +
tentenverhuur dansen optreden +
tentenverhuur festivals +
tentenverhuur rock optreden +
Van Ham Productieondersteuning
vragen?

we staan voor u klaar

Weet u (na het bekijken van ons verhuur-aanbod) niet goed welke tent het meest geschikt is m.b.t. uw festival of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u met plezier van meer informatie contacteer ons