Bezig met laden...
Blog
23 november 2015

De Van Ham Teamdag

Martijn van den Broek Martijn

Teamuitje wederom een kei-gave dag

Op vrijdag 20 november vond de jaarlijkse personeelsdag van Van Ham plaats. De organisatie was dit jaar in handen van Hoofd Operations: Geert Waterschoot. Die hoef je niet uit te leggen hoe je een leuke dag in elkaar moet zetten, zo is gebleken.

's Ochtends om kwart over tien verzamelde het bijna voltallige personeel zich bij het kantoor in Bladel, waarna iedereen rustig onder het genot van een kop koffie begon te speculeren wat de dag zou gaan brengen. Een kwartier later kwam een grote touringcar het terrein op gereden en iedereen werd verzocht plaats te nemen.

Na een zeer ongebruikelijke route stopte de bus voor de eerste keer in Oers bij het 'Geitenboerke' waar een heerlijke brunch klaarstond en iedereen de gelegenheid bood om een goede bodem te leggen om er de rest van de dag flink tegenaan te gaan. Terwijl iedereen zijn buik aan het vullen was, was het perfecte moment aangebroken voor een korte toespraak. We hadden namelijk een jubilaris dit jaar. Harold Baijens is 12.5 jaar in dienst en daar moest natuurlijk even aandacht aan worden besteed. Nadat de magen weer allemaal goed gevuld waren was het alweer tijd om te vertrekken naar de volgende locatie. Vanuit Oers vertrok de bus richting Eindhoven.

Zeepkisten

Uiteindelijk aangekomen in Eindhoven stopte de bus op een oud industrieel gebied waar iedereen naar binnen werd geleid in een oud pand. Eenmaal binnen was er wederom goed gezorgd voor de inwendige mens in de vorm van koffie en gebak. Hierna werd het dagprogramma uitgelegd. We gingen een ZEEPKIST maken. Doormiddel van opdrachten kon er geld verdiend worden om extra accessoires te kopen om te kist te PIMPEN. Daarna werd er door een vakkundige jury van personeelsleden bepaald wie de mooiste zeepkist had. De winnaar kreeg bonusseconden voor de wedstrijd die hierna volgde. De teams probeerden een vooraf uitgezet parcours zo snel mogelijk af te leggen en tot slot werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Na deze intensieve middag was het natuurlijk weer tijd voor de inwendige mens. En voor het personeel van Van Ham zijn er dan 3 dingen belangrijk. De 3 V's: VEEL, VET EN VLUG. Een heerlijke barbecue past daar dan zeker bij. Het eten was heerlijk maar de catering was niet gewend aan een stel hongerige tenten- en podiabouwers want het vlees was al op voor de hongerige magen gevuld waren. Gelukkig was dit na het aanrukken van extra vlees ook opgelost.

Het officiële gedeelte van het programma was bijna ten einde en het werd tijd voor een groot glas bier. Hier zullen we het verslag van de personeelsdag dan ook maar beëindigen want dat kunnen we beter niet aan het papier toevertrouwen. Op naar het volgende uitstapje.

overzicht

Andere artikelen

21jun
LEES ARTIKEL
Windmeters: veiligheid voorop! Nieuws
|
Martijn
Verhoog de veiligheid op uw festival door het huren van een realtime windmeter...
29apr
LEES ARTIKEL
Libya Rally - een fantastisch avontuur! Racing
|
Martijn
Een uitgebreid verslag van het Marokkaanse rally-avontuur met foto's en video...
13apr
LEES ARTIKEL
Opbouw Toyota Landcruiser HDJ80 Racing
|
Martijn
Na maanden van voorbereidingen en noeste arbeid is de cruiser rijklaar...
12apr
LEES ARTIKEL
Etappes Libya Rally 2016 Racing
|
Martijn
De etappes van de Libya Rally Marokko 2016 waar Van Ham Tenten & aan deelneemt...
07apr
LEES ARTIKEL
Transparante DJ-booth podium-kap Nieuws
|
Martijn
De Loods is een transparante DJ-booth podium-kap die de podiumdecoratie ontziet...
02dec
LEES ARTIKEL
Festivak 2015 Utrecht Nieuws
|
Martijn
Festivak 2015, dat werd gehouden in de jaarbeurs in Utrecht, is alweer voorbij...
24nov
LEES ARTIKEL
Kennismiddag TVD Nieuws
|
Martijn
Op 10 dec. organiseert de TVD in het teken van haar 25 jarig bestaan een kennismiddag...
23nov
LEES ARTIKEL
Teamdag weer een kei-gave dag Team
|
Martijn
Op vrijdag 20 november vond de jaarlijkse personeelsdag van Van Ham plaats.
20nov
LEES ARTIKEL
Nieuwe website Nieuws
|
Martijn
Tijdens Festivak 2015 presenteren wij o.a. een nieuwe website.