Blog
01 september 2021

Tent-actiepakket!

Speciale actie totaalpakket
Inhoud totaalpakket

Speciaal actiepakket!! Tent, vloer en podium

Omdat het einde van de Corona-restricties in zicht komt, hebben wij een zeer speciaal actiepakket bedacht! Voor slechts € 5,50 per persoon leveren wij namelijk een complete festivaltent voor 750 personen. Maar het wordt nog mooier want deze wordt neergezet inclusief podium, vloer en transport door heel Nederland! Tekeningen en documenten voor de vergunningsaanvraag zijn eveneens allemaal inbegrepen.

Hiermee kunt u met uw organisatie, vereniging, bedrijf, club of band(s) een fantastisch feest of festival organiseren dat helemaal binnen de huidige coronamaatregelen past en waarmee u de ‘’clubkas’’ mogelijk ook nog eens kunt spekken.

Ook zo'n zin in het organiseren van een bedrijfsfeest, oktoberfest, (pré-)carnavalsfeest, Après-ski party, foodfestival of artiestenpresentatie?... of andere ideeën voor een zinderend evenement? Wij hebben dus DÉ kant-en-klaar-oplossing om u en uw bezoekers nú te laten genieten van een geweldige ervaring! Alles wordt geregeld, snel geleverd en veilig op- en afgebouwd zoals u van ons gewend bent. Kortom, gegarandeerd een succes en géén zorgen, maar féésten!

U heeft het complete pakket gedurende een vol weekend tot uw beschikking. Het enige waarin u moet voorzien: (minimaal) 10 personen aan hulp m.b.t. de op- en afbouw. Indien dat niet mocht lukken dan kunnen wij dat tegen een kleine meerprijs uit handen nemen. De actie geldt tot 31 januari 2022.

Meer informatie nodig of direct reserveren? Bel 31 (0)497 383990 of mail via de contactpagina. Het Van Ham-team staat voor u klaar...

Heel graag tot snel!

overzicht

Andere artikelen

Van Ham samen sterk
07mei
LEES ARTIKEL
Uitbreiding team
Vanwege groei zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Kom jij ons team versterken?...
Covid-test
16nov
LEES ARTIKEL
Covid Snelteststraat
Een initiatief van Lead Healthcare in samenwerking met Inkoop Samenwerking de Kempen...
MKB NL Live
07okt
LEES ARTIKEL
Gesprek met Mark Rutte
Tijdens MKB NL Live mocht ik ons verhaal vertellen aan minister-president Mark Rutte...
Openingsfilm
05feb
LEES ARTIKEL
Openingsfilm
Bekijk onze openingsfilm en loop of sjouw een stukje met ons mee... Graag tot kijks...